Ingrediente

3-4 fő
 Pentru aluatul sfărâmicios:
600 g făină
400 g unt rece
200 g zahăr pudră
2gălbenuşuri
 Ulei de lavandă Coaja de la două lămâi
200 g marţipan
3linguri de gem de caise
  • ușor
  • ieftin
  • multă

Reţete asemănătoare

Biscuiţi cu lămâie şi cu lavandă

  • Biscuiti_cu_lamaie_si_cu_lavanda

Făina şi zahărul pudră se amestecă cu unt rece tăiat bucăţi. Se adaugă gălbenuşurile şi se frământă până se leagă. Se împachetează într-o folie alimentară şi se pune la odihnit în frigider, pentru câteva ore. Se adaugă coajă rasă de lămâie şi ulei de lavandă şi se frământă din nou. Se întinde aluatul şi se decupează biscuiţii, se pun în frigider pentru câteva ore. Se pun la copt la 190 de grade, timp de 10-15 minute. Se lasă la răcit pe un grilaj. Rondelele de marţipan decupate se lipesc de biscuiţi cu gem.

Scrieţi un comentariu!