Ingrediente

3-4 fő
500 g carne tocată de porc
1/2lingură de sare
1/2lingură de zahăr
100 ml apă
 un ou
 o lingură de pesmet
 o lingură de făină de patiserie
 o ceapă mai mare
 un căţel de usturoi
 piper
 boia dulce
 oregano proaspăt
2-3linguri de untură
 o sticlă de suc de roşii
 o cutie de pastă de roşii
1-2lingură de făină albă
2cepe mai mici
 foi de dafin
 ienibahar
 piper boabe
 zahăr
 sare
  • ușor
  • medie

Reţete asemănătoare

  • Himmel und Erde

    Sângeretele se trage la tigaie, apoi se feliază și se prăjește mai departe. Cartofii curățați de coajă se fierb, după care se storc și se zdrobesc cu puțin...

    mai departe
  • Mic dejun englezesc

    Pregătesc toate ingredientele într-o tigaie, mai puțin fasolea, pe care o adaug la micul dejun gata făcut, o conservă pe care doar o încălzesc. La această...

    mai departe
  • Tortilla catalană

    Ceapa albă tăiată cuburi mai mari se prăjește în ulei, apoi se adaugă cartofii tăiați cuburi, sare și piper. După ce cartofii au fiert, se adaugă caltaboșul...

    mai departe

ARDEI UMPLUŢI CU SOS DE ROŞII

  • ARDEI_UMPLUtI_CU_SOS_DE_ROsII

La carnea de porc se adaugă 1/2 lingură de zahăr, sare, 100 ml  de apă şi se amestecă bine, apoi se pune în frigider şi se lasă până a doua zi. 
A doua zi, se adaugă ouă, pesmet, făină de patiserie, ceapă tăiată mărunt, usturoi pisat, se presară cu piper, cu puţin boia dulce şi cu oregano proaspăt. 
Se amestecă totul şi se îndeasă în ardeii curăţaţi de cotor, apoi se pun într-o tavă pentru copt, se toarnă apă deasupra acestora şi se pun în cuptor la 180 de grade, timp de 30 de minute.  
Se prepară rântaş din untură şi făină albă, se adaugă ceapă tăiată mărunt, foi de dafin, ianibahar, piper boabe, un praf de sare şi puţin zahăr. 
Se amestecă şi se toarnă suc de roşii, apoi se adaugă pasta de roşii. 
Condimentele se pot pune într-o strecurătoare pentru ceai, ca să fie mai uşor de scos din sos. 
Se amestecă totul, se adaugă apă şi se lasă la fiert. După ce s-a fiert, se strecoară, ca sosul să fie cât mai fin.

Scrieţi un comentariu!