Căutare în reţete

  1. Biluțe crocante de risotto cu ciuperci, praz și bacon afumat

    Înmuiați ciupercile porcini într-un bol cu 300ml apă fierbinte. Topiți jumătate de unt într-o tigaie. Adăugați prazul, baconul și lăsați la făcut pentru 2-3 minute la foc mic....

  2. Broaște

    Se îndepărtează grăsimea de pe pieptul de rață și se pune la topit, într-o oală încinsă în prealabil. După ce grăsimea începe să se topească puțin, se scot bucățile de grăsime...

  3. Budincă din pâine cu unt, cu portocale și cardamom

    1. Radeți coaja portocalelor și puneți deoparte fructele. Turnați laptele și smântâna într-o cratiță, adăugați coaja rasă de portocale, păstaia de vanilie despicată și cardamomul...

  4. Enchiladas de curcan cu sos Chilli

    Amestecați uleiul de chilli, pudra de chilli , paprika, zahărul, coaja și sucul de lămâie într-un vas nemetalic. Adăugați curcanul și amestecați până ce carnea este acoperită...

  5. Fazan

    Fazanul va fi împăiat pe capacul vasului din care va fi servit, drept urmare trebuie depielițat încă de la început. După ce l-ați depielițat, dați cu puțină sare. Carnea de fazan...

  6. Ficat de pui Crostini

    Prăjiți ficățeii în ulei de măsline la foc slab sau mediu. În timp ce gătiți ficățeii, turnați alcoolul într-un bol mic. După ce ați prăjit ficățeii, turnați conținutul într-un...

  7. Ficăței de pasăre cu tăiței și hașma

    Puneți puțin ulei într-o tigaie. Tăiați hașmele și adaugaţi-le în tigaie. Tăiați ficățeii de pui și adăugați-i în tigaie împreună cu puțin usturoi. Într-o altă tigaie puneți puțin...

  8. File de cod negru cu piure de valeriană, legume sote și capuccino de busuioc

    Fileul se porționează și se asezonează cu sare, piper și ulei de măsline și se lasă la marinat. Valeriana, rucola și spanacul se blendează cu sare, piper și ulei de măsline până...

  9. File de crap cu legume la grătar

    Se taie fileul de crap în trei bucăți, se sărează și se piperează. Se taie legumele în felii mai groase, se sărează și se piperează. Se presară uleiul de măsline peste legume și...

  10. File de crap cu sos de hrean cu smântână și cartofi noi la grătar

    Se sărează fileul de crap și se împănează cu usturoi. După ce s-a încălzit puțin grătarul, se unge cu puțin ulei de măsline, și se așază peștele. Se prăjește pe ambele părți câte...

  11. File de crap în crustă picantă

    Fileul de crap se asezonează cu sare și cu piperul amestecat cu coaja de lămâie și se unge bine cu usturoi. Apoi se adaugă puțină boia chili astfel încât să fie doar picantă, nu...

  12. File de porc glazurat

    Se pun toate ingredientele într-un vas plat. Vasul se pune pe foc, și când conținutul începe să fiarbă se adaugă carnea. Se lasă să fiarbă 3-4 minute pe o parte și apoi se...

  13. File de șalău la grill cu sos de lămâie, ceapă verde și cartofi noi prăjiți – rețetă din Cehia de Sud

    Contrar tradiției, prepararea acestei rețete se începe cu garnitura, fiindcă fierberea cartofilor necesită cel mai mult timp. Cartofii fierți se taie în sferturi sau jumătăți și...

  14. File lin grill, cartofi copți în coajă cu cimbrișor, meniu completat cu salată de ardei copți

    Cartofii se pun într-un castron și se amestecă cu sarea gemă, cimbrișorul tocat și uleiul de măsline. Cartofii astfel pregătiți se prăjesc pe grill cca. 45 de minute.(cartofii pot...

  15. Friptura de miel gătită în stil marocan

    Încălziţi uleiul într-un vas și adăugați carnea și ceapa. Căliți până ce capătă o nuanță maronie. Adăugați condimentele și fierbeți timp de câteva minute, apoi adăugaţi apă...