Interpretare A Prăjiturii Pavlova, În Cupă

Medie
Medie
Multă

Preparare

Cu mixerul se bat 200 g frișcă lichidă cu 2 lingurițe de zahăr până când se obține o frișcă foarte fermă. Aceasta se încorporează manual în crema de Mascarpone obținută din frecarea a 100 g Mascarpone cu o linguriță de zahăr și gălbenușul unui ou. Biscuiții se înmoaie în cca 60 ml de suc de compot de ananas. Ananasul din conservă se taie cubulețe, 50 g de kiwi se taie rondele fine, iar 50 g căpșuni medii se taie în sferturi. În două cupe largi de șampanie se așează mai întâi o parte a biscuiților însiropați, apoi, alternativ, o peliculă fină de gem de căpșuni, căpșuni, ananas, rondelele de kiwi și cremă de Mascarpone, Odată ajunși la suprafață, peste crema de mascarpone așezăm cca 30-40 g de fragi sau mure. În mijlocul acestora, cu ajutorul unui posh sau al unui spray de frișcă, punem crema obținută din frecarea albușului unui ou cu o singură linguriță de zahăr. Poftă bună și gătiți cu gust.

înapoi la listă