TV Paprika Logo

File Lin Grill, Cartofi Copți În Coajă Cu Cimbrișor, Meniu Completat Cu Salată De Ardei Copți

Medie
Medie

Preparare

Cartofii se pun într-un castron și se amestecă cu sarea gemă, cimbrișorul tocat și uleiul de măsline. Cartofii astfel pregătiți se prăjesc pe grill cca. 45 de minute.(cartofii pot fi preprăjiţi într-un cuptor cu convecție și puși la grill ca să capete aroma specifică).Împreună cu cartofii, se așează și ardeii pe grătar și aceștia pot fi copți până se fac aproape negri. Ardeii se pun după aceea într-o pungă timp de 10 minute, astfel se vor curăța mai bine de coajă. În perioada dintre prepararea salatei și a cartofilor peștele se porționează și i se desprinde pielea. Dacă peștele se taie în bucăți mai mici, prepararea la grill va fi mai scurtă. Linul curățat se pune într-un castron, se asezonează, se toarnă uleiul de măsline peste pește și se lasă să stea puțin, între timp salata poate fi terminată. Ardeii se curăță de coajă, se taie fâșii și se adaugă ulei de măsline, coajă de lămâie și usturoi. Se asezonează după gust. Bucățile de pește se așează pe grătar și se prăjesc cca. 6-8 minute.

înapoi la listă