Coşuleţe De Churros

Medie
Medie
Multă

Preparare

Untul şi margarina se pun pe foc cu apă. Când începe să fiarbă, se adaugă zahăr şi un praf de sare, apoi, toată făina şi se amestecă cu o lingură de lemn până se dizolvă cocoloaşele. Când aluatul formează o bilă, se mai lasă pe foc un minut şi se amestecă, se lasă la opărit. Se adaugă la aluat ouăle cu ajutorul unui mixer de mână. Aluatul se pune pe partea întoarsă a tăvii de făcut brioşe, cu ajutorul unui poş cu dui stelar, se învelesc cupele date cu ulei şi acoperite cu bucăţi de folie pe dinafară. Se pun la congelator, iar când se scot, se pun la prăjit în mult ulei. Se tăvălesc prin zahăr tos cu scorţişoară. Se pot umple cu îngheţată sau cu cremă de ciocolată.

Fotograf: Katalin Sándor

înapoi la listă