TV Paprika Logo

Costiţă De Miel Pe Pat De Broccoli Şi Sparanghel

Medie
Medie

Preparare

400 g de coastă de miel se pun întâi la călit, apoi, după ce capătă o crustă se pune într-o tavă cu 4 fire de cimbru verde, 50 ml vin alb, 10 ml ulei măsline extravirgin, sare şi piper. Cotletele de miel se pun apoi la cuptor pentru zece minute la cca 190 g C. În aceeaşi tigaie în care s-a prăjit mielul, se încing cca 10 ml ulei de măsline şi se pun la călit 200 g bucheţele de broccoli, 150

sparanghel verde. Se lasă cca 4 minute la călit, se adaugă un căţel de usturoi rondele, 10 g alune coapte zdrobite, şi se stinge cu 50 ml supă de vită care a fost amestecată în prealabil cu o linguriţă de sos de soia, plus piper proaspăt măcinat. Se pune apoi garnitura de broccoli si sparanghel în centrul farfuriei iar peste ea se aşează carnea de miel.

Poftă bună şi gătiţi cu gust.

înapoi la listă