Emisiunile noastre de la A la Z

Emisiunile noastre

Gusturile Italiei cu Antonio Passarelli

Adás

program_not_ininterval

Gusturile Italiei cu Antonio Passarelli

  • Taste_of_Italy_with_Antonio_Passarelli_The
În această emisiune Antonio, prezintă mâncărurile tradiționale țării sale de origine, Italia. Putem cunoaște rețetele sale preferate, respectiv modul corect de preparare ale mâncărurilor italienești cunoscute și îndrăgite de mulți. 

Putem afla cum devin perfecte spaghetele carbonara, rizottoul cremos și  clasic, antipasti italian și putem învăța rețete de deserturi delicioase.  
Pentru că Antonio cunoaște foarte bine fiecare punct al Italiei, putem face cunoștință cu ingredientele de bază, condimentele, mâncărurile și obiceiurile de gătit favorite ale diferitelor regiuni. 
Pe parcursul preparării mâncărurilor putem învăța de la prima mână practici, pe care  Antonio pe parcursul anilor le-a dezvoltat până la perfecțiune sau pe care le-a învățat chiar de la mama lui, și ea fiind bucătăreasă excepțională.

  1. rețete legate

  2. Adeveratul Tiramisu

  3. Alici ”fritte”

  4. Baccala ”fritto”

  5. Baccala cu rosii, cartofi si masline negre

  6. Bucatini a ”grijia”

  7. Calamari prăjite cu sos vinegret

  8. Cantucci toscani

  9. Cartofi umplute

  10. Ceafa la cuptor cu rozmarin si vin alb

  11. Cheesecake cu aromă de portocale

  12. Colțunași cu mozzarella și ricotta

  13. Cous cous alla trapanese di verdure

  14. Cremă de urdă și frișcă cu ciocolată și limbi de pisică

  15. Cremă mascarpone cu fructe

  16. Creveti cu sos iute ”Busera”

  17. Crostata cu Nutella

  18. Escalop de pui ”la romana”

  19. Impepata di cozze

  20. Insalata “mosia”

  21. Insalata di merluzzo al forno

  22. La carbonara perfetta

  23. La panna cotta alla piemontese

  24. Melanzane ai funghi

  25. Mere golden cu cremă mascarpone și bacon crocant

  26. Muschiuleț de vită cu lămâie

  27. Mușchiuleț de vită cu pulpă de roșii și capere

  28. Orez cu scoici

  29. Pasta gnocchi, facuta in casa cu unt si salvie

  30. Penne all’arrabbiata

  31. Penne cu sos de legume și busuioc

  32. Pollo al basilico secco e origano

  33. Pui prăjit la tigaie

  34. Rigatoni ”botticella”

  35. Rigatoni cu crema de branza si nuci

  36. Rigatoni cu sos de roșii și ardei

  37. Risotto alla ”siciliana” Pomodoro e basilico

  38. Risotto cu creveți

  39. Risotto cu dovleac

  40. Risotto spanac si gorgonzola

  41. Risotto speck e radicchio

  42. Salata de portocale siciliana

  43. Salată ardei dulci-acrișori

  44. Salată de dovleac la cuptor

  45. Salmone al forno con salsa all”arancial

  46. Scaloppine di pollo ai funghi

  47. Scaloppine di pollo al gorgonzola

  48. Snitel de vinete

  49. Spaghete “ a grijia”

  50. Spaghete carbonara

  51. Spaghete cu conopida si broccoli (reteta siciliana)

  52. Spaghetti alla genovese

  53. Spaghetti cu fructe de mare

  54. Spumă de căpșuni și frișcă

  55. Stufato di manzo e patate

  56. Supa crema de dovleac

  57. Supa crema de praz

  58. Supa crema de rosii cu ardei si busuioc

  59. Supa crema de zucchini

  60. Tagliatelle broccoli e vongole

  61. Tagliatelle cu lămâie

  62. Tagliatelle cu somon fume, zucchini si bacon

  63. Tagliatelle cu sos de langustine

  64. Tagliatelle de casa cu ragu de fasole

  65. Tarta cu pere

  66. Tarta de cartofi

  67. Tort cu mere

  68. Tort de lămâie semifreddo

  69. Vinete “alla parmigiana“

  70. Vinete ciupercuțe

  71. Zucchine graten cu migdale si nuci pisate