Emisiunile noastre de la A la Z

Emisiunile noastre

Repede, simplu, bavarez

Adás

program_not_ininterval

Repede, simplu, bavarez

  • Simple_Tasty_Bachmeier
Bucătarul bavarez vrea să demonstreze că secretul artei culinare constă în ideile pline de imaginaţie şi timpul suficient, şi, evident, ingredientele bune. 

Iată motoul lui Hans Jörg Bachmeier, originar din Eggenfeld din Bavaria de Jos: "Un bucătar bun are nevoie de trei lucruri: apă, sare şi un strop de pasiune, fără de care nimic nu funcţionează în bucătărie". Acesta este spiritul în care lucrează: simplu, dar grozav, cu o listă de ingrediente moderată şi tehnică de preparare uşoară.
În centrul bucătăriei vedetei culinare din Bavaria de Jos se află simplitatea şi transparenţa. Procesele de gătit pe care le aplică nu sunt foarte lungi, iar ingredientele pot fi procurate şi din chioşcul de pe colţ. Reţetele sale nu sunt complicate, pot fi uşor de urmărit, dar unt mereu surprinzătoare: puţine ingrediente, multe trucuri culinare inteligente, zero complicaţii şi, cu toate acestea, experienţe de neuitat la capitolul gust. Indiferent că vorbim de chiflele cu şuncă, penne cu peşte sau papanaşi cu piure de caise, reţetele obişnuite, dar rafinate ale vedetei gastronomiei aduc un elan nou în bucătărie.