Emisiunile noastre de la A la Z

Emisiunile noastre

Fabrica de Reţete

Adás

program_not_ininterval

Fabrica de Reţete

  • recipe_grinder
Emisiunea de succes „Fabrica de rețete” revine pe ecrane cu o serie nouă.

În dirijarea noului bucătar șef Lázár Kovács, rolul principal revine pragmatismului și creativității zilnice. Fabrica de rețete prezintă modul de preparare a unor mâncăruri care facilitează treaba bucătăreselor în alegerea meniului săptămânal. Deși în emisiune rețetele vor fi clasificate în patru capitole de bază: ieftin, rapid, sănătos și gustos – nu înseamnă că unele mâncăruri nu pot fi simultan rapide și gustoase, sau sănătoase și practice. În afară de bucătarul Lázár vom avea în mod regulat invitaţi: bucătari maghiari sau reprezentanți ai altor bucătării internaționale, cofetari, somelieri, mixeri și barmani, precum și personaje cunoscute care sunt renumite și pentru alte lucruri decât pentru faptul că sunt renumite.

  1. rețete legate

  2. “Armonie exotică” cu îngheţată de busuioc

  3. Acvariu

  4. Aluat cu legume a La Ratatouille

  5. Ananas pe gratar cu miere cu sos de cognac si merişoare confiate

  6. Ardei gras și ardei chilli cu humus și chipsuri tortilla

  7. Blinele cu pere, frişcă şi sirop de arţar

  8. Butter Chicken

  9. Caponata siciliană de legume, reţetă

  10. Carne de viţel înnăbuşită în vin roşu

  11. Cascada cu ciocolata cu blue cheese

  12. Ciorba de varza murata si pui cu iaurt

  13. Ciorbă de cartofi acrită cu borş

  14. Ciuperci în aluat cu sos de smântână, mărar si usturoi

  15. Coasta de miel pe tartă de smochine cu piure de ierburi aromatice

  16. Conopidă cu pui şi ciuperci în sos de smântână

  17. Costiţă de miel pe pat de broccoli şi sparanghel

  18. Cremă de mango cu biscuiţi digestivi şi mandarine

  19. Crème-tartar de salau

  20. Creveţi în sos de citrice.

  21. Crostini cu branzeturi asortate si sos de gorgonzola

  22. Cupă de iaurt cu fructe de pădure cu cereale şi biscuiţi

  23. Curry de salau

  24. Dorada cu ciuperci şi cartofi pentru 4 pers.

  25. Dovlecei umpluţi cu cremă de caşcaval şi legume sotate

  26. Fasole făcăluită cu salată de castraveți murați

  27. File de merlucius cu lămâie, mentă şi coriandru pentru 4 pers.

  28. File de peşte alb cu garnitură de sparanghel şi sos de iaurt cu ardei gras

  29. Fondue de cascaval cu grissini si lipie libaneza prajita

  30. Fondue de ciocolată cu fructe, biscuiţi şi marshmellows

  31. Friptură cu antricot de vită cu garnitură de morcov tânăr, păstăi şi alune

  32. Gnochhi cu unt şi salvie

  33. Hamburger din pulpă de miel cu cremă de mentă și cu garnitură de morcovi baby

  34. Interpretare a prăjiturii Pavlova, în cupă

  35. Kebab de pui cu menta, legume si sos de iaurt cu menta si citrice

  36. Linguini/spaghetti cu pesto “al Mafese”

  37. Linguinii cu dovlecei și cu pesto de spanac

  38. Maltagliati cu roşii şi busuioc pentru 4 pers

  39. Mancare de castraveti si gogonele murate

  40. Mancare de ciuperci cu ceapa si smantana vegetala si garnitura de orez

  41. Mere în crustă de firimituri cu gem de piersici şi coniac

  42. Mere pane cu scorţişoară, nucă şi îngheţată cu vanilie

  43. Muschi de vita cu consome ciuperci si ceapa

  44. Mușchi de vită cu unt aromatizat cu diferite condimente

  45. Mușchi de vită sau T-bone în sos de palinkă

  46. O interpretare a puiului kiev cu garnitura de linte

  47. Pachețele de cartofi dulci, umplute cu gem de roșii cherry, brânză Roquefort și carne de vită tocată

  48. Pacheţele de foietaj cu brânză dulce, struguri şi busuioc

  49. Paella mexicană, cu pui, creveți, midii și choriso

  50. Păstrăv cu legume în aburi şi sos beurre blanc

  51. Pene cu sos de vin, şuncă presată şi ciuperci

  52. Penne aproape a la norma

  53. Piept de curcan cu legume sotate în ulei aromatizat cu multiple condimente

  54. Piept de pui cu sos rece de smântână, cu muștar Dijon cu garnitură de fasole albă și ardei copți

  55. Piept de pui în aburi în saramură de sos de stridii și cu carnitura de ciuperci sitache și porcinii

  56. Piept de pui la abur cu sauté de varza de Bruxelles si rosii cherry si sos guacamole

  57. Prajitura de ciocolata cu zmeura

  58. Prăjitură de mouse de ciocolată cu liqueur de cafea, merisoare si stafide

  59. Pulpă de miel cu spanac şi crostini de brânză de capră

  60. Pulpă de pui cu sote de spanac și roșii coapte

  61. Rață confiată pe tartă de praz sau ceapă, cu consome de rață si ciuperci shitake.

  62. Ruladă de carne de porc cu mirodenii pentru 4 pers.

  63. Rulouri de foietaj cu crèma de căpşuni şi mentă

  64. Salam din biscuiți

  65. Salata de iarna de fasole

  66. Salată cu mere verzi

  67. Salată cu muşchi de vită

  68. Salată cu mușchi de vită si ciuperci

  69. Salată cu muşchi de vită şi andive

  70. Salată de fructe de pădure și frăguțe cu smântână dulce de capră și levănțică

  71. Salată de legume la grătar

  72. Salată de portocale şi fenicul, reţetă pentru 4 pers

  73. Salată din carne de pui cu spanac baby, brânză feta marinată și mentă

  74. Salată grădinărească cu legume din grădină pentru 4 pers

  75. Salată thailandeză cu gulie și porc și cu dressing massalla

  76. Sandwich croissant cu pui, salata si dressing Citrus Aioli

  77. Saramură de șalău și legume pe grătar

  78. Saute de midii și vongole cu baghetă cu usturoi

  79. Snack cu pastă de brânză și bere

  80. Somn

  81. Somon la cuptor cu lime pentru 4 persoane

  82. Somon la grătar cu avocado, roșii uscate la soare și rucola

  83. Spagetti cu creveți si midii

  84. Spaghete cu usturoi ulei şi ardei iute a la Antonio Pasarelli

  85. Spaghete din dovelcei cu ulei aromatizat

  86. Spiced Mix Laksa

  87. Stir fry cu tăiței de orez sau tăiței hokkien cu ou

  88. Supa de fasole cu peste afumat

  89. Supă cremă de spanac cu mentă pentru 4 pers

  90. Supă cremă cu conopidă cu busuioc pentru 4 pers

  91. Supă cremă de broccoli cu sashimi de ton crud

  92. Supă cremă de brocoli

  93. Supă cremă de ceapă cu avocado

  94. Supă cremă de ciuperci

  95. Supă cremă de raci și creveți cu Brandy

  96. Supă cremă de sparanghel şi cartofi

  97. Supă de fructe de mare şi mentă

  98. Supă de pește simplă ca la cehi

  99. Supă de roșii picantă cu pește afumat

  100. Supă de scoici

  101. Supă de usturoi

  102. Supă thailandeză cu pui și midii

  103. Șalău / Știucă umplut(ă)

  104. Şalău cu ulei de ierburi aromatice şi cu salate de crudităţi

  105. Șalău în sos de smântână cu lămâie

  106. Taitei de orez cu stir-fry de legume

  107. Tarta cu mere si gem de caise cu Garnitura de piure de mere

  108. Tartă cu alune și portocale

  109. Tartă cu mere

  110. Tartă din dovlecei pentru 4 pers

  111. Tartă/plăcintă cu mere și gem de caise, cu garnitură de piure de mere

  112. Tiramisu

  113. Tochitura de orange - mâncare ţigănească

  114. Tochitură Moldovenească cu carne de mistreţ cu mămăligă, ou şi două feluri de mujdei cu usturoi

  115. Ton file picant cu langustă tortellini cu spanac şi supă de peşte afumat cu varză chinezească

  116. Tort de ciocolată cu frișcă

  117. Tort de ciocolată, cireşe amare, chilli şi mentă

  118. Vinete umplute cu roşii şi busuioc