Emisiunile noastre de la A la Z

Emisiunile noastre

Un ochi pe faţă şi unul pe dos

Emisiune

miercuri (ianuarie 2.)23:00
joi (ianuarie 3.)09:30
joi (ianuarie 3.)23:00
vineri (ianuarie 4.)09:30
vineri (ianuarie 4.)23:00
luni (ianuarie 7.)09:30
luni (ianuarie 7.)23:00
marți (ianuarie 8.)09:30
marți (ianuarie 8.)23:00
miercuri (ianuarie 9.)09:30
miercuri (ianuarie 9.)23:00

Un ochi pe faţă şi unul pe dos

  • One_Way_Or_Another
În serialul nostru, Gerti și Robi prepară mâncăruri binecunoscute, pe care le transformă în bucate complet noi, printr-un element surpriză. 

Iată cum se transformă o rețetă veche, cum e ghiveciul, în cremă de ghiveci, sau checul cu gem în tort, fiecare episod oferind patru bucate bazate pe două idei.

  1. rețete legate

  2. Acadele de tartă cu vişine şi marţipan

  3. Baton de pâine de casă cu roşii coapte

  4. Biluţe Gerbeaud

  5. Biscuiţi cu lămâie şi cu lavandă

  6. Biscuiţi cu unt de arahide

  7. Bombă de îngheţată

  8. Brioşe "Red velvet" cu cremă de brânză

  9. Cartofi cu cremă de dovleac şi busuioc

  10. Chiftele de carne cu roşii

  11. Chiftele de cartofi

  12. Ciuperci umplute cu gulii

  13. Clătite cu ananas prăjit

  14. Clătite cu cremă de brânză

  15. Clătite gratinate

  16. Coşuleţe de churros

  17. Cremă cu lămâie la pahar

  18. Cremă de ghiveci

  19. Cremă de lămâie

  20. Cremşnit de casă

  21. Creveţi cu porumb, copţi în foitaj

  22. Ficăţei de pui cu salvie şi cu mere coapte

  23. File de peşte marinat

  24. French toast

  25. Frigărui de gogoşi

  26. Galette (tartă) cu pere

  27. Găluşte Somlói

  28. Ghiveci

  29. Gnocchi cu dovleac

  30. Gogoşi americane

  31. Gogoşi franţuzeşti

  32. Gustare cu ciuperci cu gulii şi măsline

  33. Îngheţată de casă

  34. Lapte de pasăre

  35. Mămăligă cu brânză şi spanac

  36. Mâncare de linte

  37. Melci cu ajvar, ruladă cu pesto, triunghiuri cu cârnaţi, Sărăţele

  38. Melci lipicioşi cu scorţişoară

  39. Mousse de ciocolată

  40. Năut cu arpacaş

  41. Orez cu lapte cu compot de fructe

  42. Orez cu legume şi ouă

  43. Pate de ficat cu mere şi coniac

  44. Peşte prăjit

  45. Piept de porc gătit lent, cu varză călită

  46. Piept de pui în sos de muştar şi cu broccoli

  47. Plăcintă cu smântână şi cu salam

  48. Prăjitură Gerbeaud

  49. Produse de patiserie

  50. Pulpă de raţă prăjită cu legume prăjite, date cu oţet balsamic

  51. Pulpe de pui prăjite în aluat de plăcinte

  52. Quiche

  53. Rillette de raţă

  54. Rondele prăjite de mămăligă cu spanac şi sardine

  55. Ruladă de pişcoturi

  56. Salată cu năut şi cu seminţe de susan

  57. Salată de creveţi cu maioneză

  58. Salată de linte cu diferite tipuri de ceapă

  59. Salată de rucola cu sfeclă roşie

  60. Scone dulce

  61. Scone sărat

  62. Sendviş cu carne prăjită

  63. Sfeclă roşie prăjită cu ghimbir şi cu vin roşu

  64. Sufleu de orez cu ceapă şi ardei graşi

  65. Supă de pui cu legume

  66. Supă de roşii

  67. Tartă cu ciocolată şi cu fructe de pădure

  68. Tartă cu fructe

  69. Tartă cu legume şi carne de pui

  70. Tocană cu piper

  71. Tocăniţă acră

  72. Tocăniţă de pui

  73. Tort Charlotte

  74. Tort de biscuiţi cu unt de arahide

  75. Tort de clătite cu cremă de praline

  76. Tort de mousse de ciocolată cu nuci şi cafea

  77. Tort de orez cu lapte cu zmeură

  78. Tort de trufe

  79. Tort Red Velvet

  80. Trufe