Fără Carne

Caşcaval pane, ciuperci pane, conopidă pane - ce ne trece prin minte referitor la acestea?

Din păcate, deşi avem printre noi o mulţime de vegetarieni iar popularizarea bucătăriei vegetariene a diferitelor popoare a devenit o modă, în meniurile restaurantelor din ţara noastră sunt numai câteve feluri de mâncare propuse pentru vegetarieni.Dacă dumneavoastră sunteţi vegetarian „practicant”, vreţi să deveniţi vegetarian sau vă interesează un mod de viaţă sănătos dar care are gusturi variate şi bineînţeles vă doriţi ceva mai mult decât paneurile mai sus menţionate, emisiunea e pentru dumneavoastră.Serialul prezintă diferitele soiuri de vegetarianism, metoda “vega” din anumite bucătării şi modul non vegetarian al unora care consumă legume apetisante. Pe de altă parte vom putea învăţa cum să facem un meniu complet, variat, bogat în substanţe nutritive, chiar dacă am eliminat carnea din viaţa noastră.Nu e înşelătorie şi nici amăgire: gazda serialului, Balcani Cila, care a fost aleasă acum câţiva ani Miss Balaton, e şi ea vegetariană practicantă, aşa ca putem fi siguri că vom fi mai bogaţi cu secretele unor reţete care au fost testate şi sunt foarte delicioase.Fiţi şi dumneavoastră „ierbivor” cu ajutorul noii emisiuni a TV Paprika!

înapoi la listă