Emisiunile noastre de la A la Z

Emisiunile noastre

Să gătim cu Jakubiak

Emisiune

vineri (martie 24.)16:30
vineri (martie 24.)22:00
luni (martie 27.)16:30
luni (martie 27.)22:00
marți (martie 28.)16:30
marți (martie 28.)22:00
miercuri (martie 29.)16:30
miercuri (martie 29.)22:00
joi (martie 30.)16:30
joi (martie 30.)22:00
vineri (martie 31.)16:30
vineri (martie 31.)22:00
luni (aprilie 3.)16:30
luni (aprilie 3.)22:00
marți (aprilie 4.)16:30
marți (aprilie 4.)22:00
miercuri (aprilie 5.)16:30
miercuri (aprilie 5.)22:00
joi (aprilie 6.)16:30
joi (aprilie 6.)22:00
vineri (aprilie 7.)16:30
vineri (aprilie 7.)22:00
luni (aprilie 10.)16:30
luni (aprilie 10.)22:00
marți (aprilie 11.)16:30
marți (aprilie 11.)22:00
miercuri (aprilie 12.)16:30
miercuri (aprilie 12.)22:00
joi (aprilie 13.)16:30
joi (aprilie 13.)22:00
vineri (aprilie 14.)16:30

Să gătim cu Jakubiak

  • More_Than_Cooking
Bucătarul pasionat al emisiunii prepară mâncăruri noi cu arome necunoscute din specialităţi binecunoscute ale bucătăriei poloneze.

Tomek Jakubiak, bucătarul-şef şi autorul de blog gastronomic de succes prezintă specialităţile gastronomice ale ţării sale începând de la recoltarea lor şi până la prelucrarea acestora. El porneşte pe urma unor ingrediente uitate de mult şi a unor noutăţi culinare, ajungând în diferite părţi ale Poloniei unde descoperă modul de preparare a numeroase alimente, cum ar fi brânzeturile, carnea,  fructele, legumele şi condimentele.
Specialităţile din această regiune constituie doar punctul de plecare în şirul lung al compoziţiilor culinare noi: în această emisiune, Tomek prezintă telespectatorilor prepararea diferitelor supe, feluri principale şi deserturi. Descoperiţi trucurile prin care alimentele obişnuite sunt transformate în bucate speciale, creativitatea culinară neavând limite.