Emisiunile noastre de la A la Z

Emisiunile noastre

Să gătim cu Jakubiak

Emisiune

duminică (iunie 25.)02:00
duminică (iunie 25.)18:30
luni (iunie 26.)02:00
sâmbătă (iulie 1.)18:30
sâmbătă (iulie 1.)19:00
duminică (iulie 2.)02:00
duminică (iulie 2.)02:30
duminică (iulie 2.)18:30
duminică (iulie 2.)19:00
luni (iulie 3.)02:00
luni (iulie 3.)02:30
sâmbătă (iulie 8.)18:30
sâmbătă (iulie 8.)19:00
duminică (iulie 9.)02:00
duminică (iulie 9.)02:30
duminică (iulie 9.)18:30
duminică (iulie 9.)19:00
luni (iulie 10.)02:00
luni (iulie 10.)02:30
sâmbătă (iulie 15.)18:30
sâmbătă (iulie 15.)19:00
duminică (iulie 16.)02:00
duminică (iulie 16.)02:30
duminică (iulie 16.)18:30
duminică (iulie 16.)19:00
luni (iulie 17.)02:00
luni (iulie 17.)02:30
sâmbătă (iulie 22.)18:30
sâmbătă (iulie 22.)19:00
duminică (iulie 23.)02:00
duminică (iulie 23.)02:30
duminică (iulie 23.)18:30
duminică (iulie 23.)19:00

Să gătim cu Jakubiak

  • More_Than_Cooking
Bucătarul pasionat al emisiunii prepară mâncăruri noi cu arome necunoscute din specialităţi binecunoscute ale bucătăriei poloneze.

Tomek Jakubiak, bucătarul-şef şi autorul de blog gastronomic de succes prezintă specialităţile gastronomice ale ţării sale începând de la recoltarea lor şi până la prelucrarea acestora. El porneşte pe urma unor ingrediente uitate de mult şi a unor noutăţi culinare, ajungând în diferite părţi ale Poloniei unde descoperă modul de preparare a numeroase alimente, cum ar fi brânzeturile, carnea,  fructele, legumele şi condimentele.
Specialităţile din această regiune constituie doar punctul de plecare în şirul lung al compoziţiilor culinare noi: în această emisiune, Tomek prezintă telespectatorilor prepararea diferitelor supe, feluri principale şi deserturi. Descoperiţi trucurile prin care alimentele obişnuite sunt transformate în bucate speciale, creativitatea culinară neavând limite.