Emisiunile noastre de la A la Z

Emisiunile noastre

Ca la mama acasa – cu Patrizia Paglieri

Adás

program_not_ininterval

Ca la mama acasa – cu Patrizia Paglieri

  • Moms_Food_With_Patrizia_Paglieri
Patrizia Paglieri a crescut în Italia, și trăiește de 25 de ani în România.

Bucătăria sa reflectă cu siguranță tradițiile italiene, Patrizia Paglieri gătind în special mâncăruri de casă, așa cum a învățat de la mama ei și bunica sa. Rețetele sale sunt ușor de preparat, iar ingredientele pot fi variate adesea după gust, lăsând loc imaginației.

  1. rețete legate

  2. Bruschete cu ciuperci de pădure și trufe

  3. Calamari în sos de roșii și vin alb, cu mămăliguță

  4. Carpaccio de dovlecei marinați, cu tartar de roșii

  5. Ceapă dulce-acrișoară, cu tocană de midii

  6. Ceapă umplută cu muguri de pin și carne, la cuptor

  7. Ceviche de pește și avocado

  8. Chifteluțe de curcan, mortadella și turmeric

  9. Chifteluțe de orez, cu creveți și mozzarella

  10. Clătite cu spanac, ciuperci de pădure și cașcaval

  11. Cremă de dovlecei, cu aromă de curry madras

  12. Cubulețe de pui în crustă de migdale, cu sos de smântână și paprika

  13. Fâșii de mușchi de vită, cu salată caldă de ardei

  14. Ficat de gâscă cu mere caramelizate și zmeură

  15. File de somon cu pesto de roșii uscate și busuioc

  16. Flori de dovlecei umplute cu legume, la cuptor

  17. Fritatta cu mazăre și spanac

  18. Gazspacho de piersici cu oțet balsamic și lime

  19. Guacamole cu mentă și surimi

  20. Millefeuille de mămăligă, cu fondue de raclette și bacon

  21. Mini-tarte cu pui, ardei, ciuperci și sos de smântână și parmezan

  22. Mousse de piersici cu amaretti și coniac

  23. Mousse de zmeură, cu bezele și lichior de trandafir

  24. Mușchi de vită „mare e monti”

  25. Mușchiuleț de porc în bacon și salvie, cu sos de usturoi

  26. Ouă de prepeliță umplute cu ton și capere

  27. Pannacotta cu busuioc și vișinată

  28. Pateuri cu aglio, olio, peperoncino și telemea de capră

  29. Piept de rață, pe pat de piure de țelină

  30. Quiche de curcan, anghinare și emmental

  31. Ravioli de urdă, cu ratatouille de vinete

  32. Roșii umplute cu feta, măsline și anșoa, gratinate la cuptor

  33. Rulou de ton cu mousse de avocado și reducție de rodie

  34. Supă-cremă de castane și ciuperci de pădure, cu pancetta crocantă și rozmarin

  35. Supă-cremă de țelină și scorțișoară

  36. Timballo de vinete

  37. Tiramisu cu marron glacé

  38. Ton în crustă de nuci, cu cremă de pere și mascarpone

  39. Tort de spanac și dovlecei, cu orez