Emisiunile noastre de la A la Z

Emisiunile noastre

Arena Culinară

Adás

program_not_ininterval

Arena Culinară

  • arena_culinaria
Doriţi să testaţi propriile cunoştinţe de artă culinară? Vă place să concuraţi, vă plac challenge-urile? V-ar plăcea să gătiţi împreună cu bucătarii din TV Paprika, Bed Róbert, Serényi Zsolt şi Alessando Arena, vedeta emisiunii "Muncă în stil italian"?

Arena Culinară este un show gastronomic live, unde puteţi face toate acestea. La înregistrarea publică a emisiunii, spectatorii cu spirit întreprinzător, cu ajutorul bucătarilor din TV Paprika, pot prepara bucate interesante şi creative.

În cursul înregistrării show-ului, dintre candidaţi se vor alege prin tragere la sorţi 1-2 competitori care vor trebui să prepare într-o anumită perioadă de timp câte o mâncare deosebită, câteodată cu procedee ingenioase; vor avea 20 de minute pentru procurarea materialelor considerate necesare şi 30 de minute pentru gătire. Câştigătorului competiţiei gastronomice va fi premiat cu un bon de cumpărături în valoare de 5000 forinţi, pentru ca acasă să poată prepara felul de mâncare câştigător pentru întreaga familie.