Emisiunile noastre de la A la Z

Emisiunile noastre

A La Mode

Adás

program_not_ininterval

A La Mode

  • A_la_Mode
Cum se prepară pieptul de curcan a la Kiev? Ce inseamnă ruladă de crap a la Orly? Dar şalău după reţeta doamnei Molnar? 


Sezoane: 1 3 4 5 

Cum este puiul a la Dubarry sau ciolanul după reţeta doamnei brutărese?Găsim o mulţime de expresii în listele meniuri din restaurante, pe care poate că s-ar cuveni sa le ştim, dar avem reţineri în momentul în care ar trebui să le cerem deoarece nu cunoaştem ce conţin. Deasemenea, mulţi dintre noi renunţă să ceară detalii chelnerului despre aceste preparate "cu specific" şi mai bine renunţă la a comanda aceste mâncăruri. Dumneavoastră nu faceţi parte dintre cei enumeraţi mai sus! Numele acestea răsunătoare şi gustoasele bucăţele ce se ascund după ele, ajută la păstrarea în memorie a unor poveşti colorate, din care puteţi afla din ce eră istorică provin, dacă sunt reţete legate de întâmplări şi persoane existente, sau denumirile lor sunt rodul imaginaţiei vreunui bucătar cu fantezie. Mai mult decât atât, Magos Zoltan, specialistul bucătar al TV Paprika, ne va ajuta a invăţa prepararea acestor mâncăruri distinse, iar pentru cei care învaţă mai rapid în mod vizual, sigur că aceste reţete le vor rămâne întipărite în minte.