Program în zori

25
06:00

Cele trei ingrediente ale lui Hugh

1 / 16 | (12)

Filosofia încercată şi testată a lui Hugh Fearnley-Whittingstall este aceea că lucrurile bune vin câte trei, indiferent că e vorba despre cârnaţi, cartofi piure şi fasole, sau prăjitură cu rubarbă, firimituri şi cremă de lapte. 

Link
06:30

Bunicuţe dulci

1 / 6 | (12)

Prăjituri de casă de vis, de pe cele mai frumoase meleaguri ale Ungariei cu Feri Keresztúri.

Link
07:00

Schuhbeck: Sărat şi dulce

7 / 10 | (12)

Alfons Schuhbeck, bucătarul-vedetă din München, prepară dulciuri săţioase cu maestra-patiser şi artista ciocolatei, Angelika Schwalber

Link
07:30

Ingrediente din natura

1 / 5 | (12)

Serialul format din şase părţi se ocupă de recunoaşterea hranei naturale din sălbăticie şi folosirea acestora zi de zi.

Link
08:00

Teleshop

Link

Program de dimineatã

25
09:00

Dolce vita à la David Rocco

5 / 13 | (12)

Vi-l prezentăm pe David Rocco, bucătarul italian născut în Canada, a cărui pasiune pentru bucătăria italienească îl însoţeşte în toate aventurile din oraş şi în împrejurimi.

Link
09:30

Gastronomie franceza cu Mimi

1 / 10 | (12)

Mimi adoră gătitul şi mâncărurile gustoase.

Link
10:00

Bogatia de arome a Parisului

1 / 3 | (12)

Au trecut deja 10 ani de când Fred Chesneau şi-a început călătoria în jurul lumii în căutarea de noi arome.

Link
10:40

Retete de pe tot globul

1 / 3 | (12)

În atelierul parizian al lui Fred Chesneau, vom putea urmări istoria legendarelor bucate pe care desigur le va şi găti.

Link

Program înainte de masã

25
11:00

Simplu si rapid

1 / 5 | (12)

Bucătarul argentinian, Gonzalo D’Ambrosio se prezintă pe canalul TV Paprika cu numeroase reţete simple, dar fantastice.

Link
11:30

Retete din toata Europa

1 / 5 | (12)

În noul nostru serial „Prin Europa cu furculiţa şi cuţitul”, Gerti Kapusi şi Róbert Bede ne vor prezenta în fiecare episod o specialitate culinară din câte o ţară europeană.

Link
12:00

Teleshop

Link
13:30

Cele trei ingrediente ale lui Hugh

1 / 16 | (12)

Filosofia încercată şi testată a lui Hugh Fearnley-Whittingstall este aceea că lucrurile bune vin câte trei, indiferent că e vorba despre cârnaţi, cartofi piure şi fasole, sau prăjitură cu rubarbă, firimituri şi cremă de lapte. 

Link

Program de dupã-masã

25
14:00

Gordon Ramsay - În sânul familiei

1 / 13 | (12)

Gordon știe câte ceva despre ce înseamnă să împaci cariera cu familia și în acest serial ne va demonstra că, indiferent cât suntem de ocupați, putem găti mese fantastice în fiecare zi, la micul dejun, la prânz și la cină, deopotrivă.

Link
14:30

Gordon Ramsay - În sânul familiei

1 / 14 | (12)

Gordon știe câte ceva despre ce înseamnă să împaci cariera cu familia și în acest serial ne va demonstra că, indiferent cât suntem de ocupați, putem găti mese fantastice în fiecare zi, la micul dejun, la prânz și la cină, deopotrivă.

Link
15:00

Rețete din bucătăria bunicii cu Antonio Passarelli

2 / 2 | (12)

Idea principală a emisiunii este de a crea atmosfera familiară, caldă, cu mirosul prăjiturii de casă din bucătărie, pe care ne-au dat weekendurile petrecute la bunici.

Link
15:30

Băiatul dulce

1 / 8 | (12)

Prezentatorul emisiunii, Michal Nikodem, este un tânăr bucătar praghez care prepară dulciuri tradiţionale cehe dar şi reţete internaţionale şi specialităţi deosebite.

Link
16:00

Bunicuţe dulci

1 / 6 | (12)

Prăjituri de casă de vis, de pe cele mai frumoase meleaguri ale Ungariei cu Feri Keresztúri.

Link
16:30

Schuhbeck: Sărat şi dulce

7 / 10 | (12)

Alfons Schuhbeck, bucătarul-vedetă din München, prepară dulciuri săţioase cu maestra-patiser şi artista ciocolatei, Angelika Schwalber

Link
17:00

Simplu si rapid

1 / 5 | (12)

Bucătarul argentinian, Gonzalo D’Ambrosio se prezintă pe canalul TV Paprika cu numeroase reţete simple, dar fantastice.

Link
17:30

Pâinea lui Paul Hollywood

1 / 3 | (12)

În acest serial, Paul Hollywood descoperă secretele celor mai variate pâini din lume și ne arată cum să preparăm un mic-dejun.

Link

Program de searã

25
18:00

În bucătărie Cu Nick Stellino

2 / 4 | (12)

De data aceasta, Nick se întoarce la baze, ca să creeze ospeţe rustice, dar luxoase, din ţara sa, Italia.

Link
18:30

Să gătim cu Jakubiak

4 / 2 | (12)

Bucătarul pasionat al emisiunii prepară mâncăruri noi cu arome necunoscute din specialităţi binecunoscute ale bucătăriei poloneze.

Link
19:00

Rețetele fericirii

1 / 10 | (12)

În atmosfera caldă de acasă veţi descoperi feluri de mâncare delicioase, conversaţii vesele, povestiri captivante din bucătărie şi în jurul mesei  întinse.

Link
19:30

Gustul Portugaliei

1 / 14 | (12)

Emisiunea ne invită într-o călătorie culinară în Portugalia. Ghidul nostru este gurmandul pasional, Rodrigo Meneses.

Link

Program de noapte

25
20:00

Un tur culinar in America

1 / 1 | (12)

Maestrul bucătar irlandez, Paul Rankin, şi colegul său scoţian, Nick Nairn, invită spectatorii într-o gastro-călătorie pe coasta de est a Statelor Unite.

Link
20:30

Bogatia de arome a Parisului

1 / 3 | (12)

Au trecut deja 10 ani de când Fred Chesneau şi-a început călătoria în jurul lumii în căutarea de noi arome.

Link
21:10

Retete de pe tot globul

1 / 3 | (12)

În atelierul parizian al lui Fred Chesneau, vom putea urmări istoria legendarelor bucate pe care desigur le va şi găti.

Link
21:30

Gastronomie franceza cu Mimi

1 / 10 | (12)

Mimi adoră gătitul şi mâncărurile gustoase.

Link
22:00

Gordon Ramsay - În sânul familiei

1 / 13 | (12)

Gordon știe câte ceva despre ce înseamnă să împaci cariera cu familia și în acest serial ne va demonstra că, indiferent cât suntem de ocupați, putem găti mese fantastice în fiecare zi, la micul dejun, la prânz și la cină, deopotrivă.

Link
22:30

Gordon Ramsay - În sânul familiei

1 / 14 | (12)

Gordon știe câte ceva despre ce înseamnă să împaci cariera cu familia și în acest serial ne va demonstra că, indiferent cât suntem de ocupați, putem găti mese fantastice în fiecare zi, la micul dejun, la prânz și la cină, deopotrivă.

Link
23:00

Simplu si rapid

1 / 5 | (12)

Bucătarul argentinian, Gonzalo D’Ambrosio se prezintă pe canalul TV Paprika cu numeroase reţete simple, dar fantastice.

Link
23:30

Retete din toata Europa

1 / 5 | (12)

În noul nostru serial „Prin Europa cu furculiţa şi cuţitul”, Gerti Kapusi şi Róbert Bede ne vor prezenta în fiecare episod o specialitate culinară din câte o ţară europeană.

Link
00:00

Pâinea lui Paul Hollywood

1 / 3 | (12)

În acest serial, Paul Hollywood descoperă secretele celor mai variate pâini din lume și ne arată cum să preparăm un mic-dejun.

Link
00:30

Doi englezi gurmanzi

1 / 3 | (12)

Membrul din juriul concursului de dans Strictly, Len Goodman, nu a mâncat niciodată spaghete sau curry

Link
01:30

În bucătărie Cu Nick Stellino

2 / 4 | (12)

De data aceasta, Nick se întoarce la baze, ca să creeze ospeţe rustice, dar luxoase, din ţara sa, Italia.

Link
02:00

Să gătim cu Jakubiak

4 / 2 | (12)

Bucătarul pasionat al emisiunii prepară mâncăruri noi cu arome necunoscute din specialităţi binecunoscute ale bucătăriei poloneze.

Link
02:30

Gustul Portugaliei

1 / 14 | (12)

Emisiunea ne invită într-o călătorie culinară în Portugalia. Ghidul nostru este gurmandul pasional, Rodrigo Meneses.

Link
03:00

Dolce vita à la David Rocco

5 / 13 | (12)

Vi-l prezentăm pe David Rocco, bucătarul italian născut în Canada, a cărui pasiune pentru bucătăria italienească îl însoţeşte în toate aventurile din oraş şi în împrejurimi.

Link
03:30

Un tur culinar in America

1 / 1 | (12)

Maestrul bucătar irlandez, Paul Rankin, şi colegul său scoţian, Nick Nairn, invită spectatorii într-o gastro-călătorie pe coasta de est a Statelor Unite.

Link
04:00

Bogatia de arome a Parisului

1 / 3 | (12)

Au trecut deja 10 ani de când Fred Chesneau şi-a început călătoria în jurul lumii în căutarea de noi arome.

Link
04:40

Retete de pe tot globul

1 / 3 | (12)

În atelierul parizian al lui Fred Chesneau, vom putea urmări istoria legendarelor bucate pe care desigur le va şi găti.

Link
05:00

Rețete din bucătăria bunicii cu Antonio Passarelli

2 / 2 | (12)

Idea principală a emisiunii este de a crea atmosfera familiară, caldă, cu mirosul prăjiturii de casă din bucătărie, pe care ne-au dat weekendurile petrecute la bunici.

Link
05:30

Băiatul dulce

1 / 8 | (12)

Prezentatorul emisiunii, Michal Nikodem, este un tânăr bucătar praghez care prepară dulciuri tradiţionale cehe dar şi reţete internaţionale şi specialităţi deosebite.

Link