ií -Emisiunile noastre

In brutarie, la Paprika

De ce să nu fie pâinea mai variată? Că doar se poate face cu făină de alac, cu nuci, rozmarin sau chiar cu maia.   mai departe

In bucatarie cu Nigella

Cel mai nou serial al lui Nigella este pur şi simplu ca Nigella Lawson: liniştit şi plin de inspiraţie. mai departe

Ingrediente din natură

Serialul format din şase părţi se ocupă de recunoaşterea hranei naturale din sălbăticie şi folosirea acestora zi de zi. mai departe

Ingrediente proaspete din grădină

Acest abecedar în șapte episoade al îngrijirii grădinilor mici este un film care ne prezintă lucrările de pregătire a solului, de îngrijire în timpul verii și de... mai departe

Invitatie la masa in Yorkshire

Vă invităm la restaurantul din bucătarului-şef cu stea Michelin, Frances Atkins, în Yorkshire, unde puteţi prepara bucate sezonale seducătoare. mai departe

Invitaţie la masa lui Phil

Alăturaţi-vă lui Phil Rosenthal în aventurile sale culinare în căutarea celor mai bune mâncăruri din lume. mai departe

Istoria brânzeturilor

„Cum poţi guverna o ţară care are 246 de varietăţi de brânzeturi?!”- se întrebă odinioară legendarul general De Gaulle, vorbind despre conaţionalii săi. mai departe

Istoria ceaiului

Băutura numită ceai – după enciclopedii, cel puţin – este fiertura  în apă clocotită a frunzelor sau a mugurilor plantei Camellia sinensis. mai departe

Istoria ciocolatei

Ciocolata şi cacao era cunoscut în Mexicul antic cu aproape 3000 mii de ani în urmă. În cultura indiană „mâncarea zeilor” a fost consumată de preoţi de rang înalt,... mai departe

Istorie a îngheţatei

Noua emisiune TV Paprika va pătrunde în istoria şi cultura îngheţatei. mai departe

Italian suta la suta

Bucătăria italiană la superlativ cu Michela, Romina şi Emanuela, surorile Chiappa. mai departe